Ραντεβού

Συνήθως  ο γιατρός εξετάζει τους ασθενείς κατόπιν ραντεβού. Ωστόσο, όταν είναι απαραίτητο, θα δει έναν ασθενή ανά πάσα στιγμή.  Για να προγραμματίσετε μια συνάντηση κατά τις ώρες γραφείου του γιατρού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

To ιατρείο λειτουργεί καθημερινά (εκτός απογεύματος Τετάρτης και Σαββατοκύριακα)  με ραντεβού. Ώρες λειτουργείας πρωί από 9:30 έως 12:30 και απόγευμα από 17:30 έως 21:00. Επισκέψεις κατ’ οίκον διενεργούνται κατόπιν επικοινωνίας με το γιατρό στο κινητό του τηλέφωνο για όλη την εβδομάδα.

Αν δεν μπορείτε να είστε στο ραντεβού σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Ο γιατρός και το προσωπικό  καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατούν τα ραντεβού τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να προκύψουν, όμως, σε μερικές περιπτώσεις η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη. Όταν συμβαίνει αυτό, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία σας.

Επισκέψεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού με το γιατρό.

Η λήψη του ατομικού  ιστορικού και η λεπτομερής φυσική εξέταση, οδηγεί στη διάγνωση, χωρίς κατάχρηση εργαστηριακών εξετάσεων και φαρμάκων.

Τηρείται αρχείο ιστορικού ασθενών, απαραίτητο για την χρόνια παρακολούθηση. Για τούτο παρακαλείσθε όταν προσέρχεστε για πρώτη φορά στο ιατρείο να έχετε μαζί σας τις τελευταίες  εξετάσεις σας καθώς και εργαστηριακές εξετάσεις που μπορούν να είναι χρήσιμες στο γιατρό ( βιοψίες, ενδοσκοπήσεις , ακτινογραφίες, αξονικές κ.λ.π.).

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤ – ΠΑΡΑΣΚ
09:30am – 13:00pm
5:30pm – 09:00pm

Εκτός απογεύματος Τετάρτης